Topcon Europe Positioning BV

Order Processor / Sales Assistant - Capelle a/d IJssel

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-03-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Capelle a/d IJssel Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 37 Salaris passend bij opleiding en ervari...
Topcon Positioning Group met het hoofdkantoor in Livermore, Californië, USA, is op zoek naar een Order Processor / Sales Assistant ter versterking van ons Sales Operations team op het Europese hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam, Nederland).


Topcon Europe Positioning B.V. is één van de grootste en meest toonaangevende fabrikanten van positioneringssystemen in de wereld. Wij bieden een complete lijn van high-tech producten voor zowel landmeetkundige, bouw en architectonische toepassingen. Het focusgebied van Topcon Europe is Europa, Afrika, Midden-Oosten en Rusland.


De Order Processor / Sales Assistant is een spil voor de continuïteit van alle activiteiten binnen de verkoopafdeling. Daarnaast is de Order Processor / Sales Assistant een belangrijk aanspreekpunt voor andere afdelingen en onze dealers in de genoemde regio's.

In verband met extra drukte zoeken wij voor onze afdeling Sales Operations een


Order Processor / Sales Assistant
met brede ervaring S(ales) module van SAP SD (harde eis)


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor orderentry, orders controleren en t.b.v. Logistiek, het (administratief) verzendklaar maken van de order / het maken van vervoersdocumenten en het sturen van ophaal opdrachten naar vervoerders. Je bent op de hoogte van alle relevante wetgeving met betrekking tot gezondheid en veiligheid. Een geldig HML-certificaat is een pré.
Als Order Processor / Sales Assistant zie je het werk, pakt dit gauw op en beschik je over het vermogen om problemen binnen orderverwerking adequaat en zelfstandig op te lossen, door b.v. snel te achterhalen waarom iets niet is uitgeleverd.


Klantvriendelijk als je bent, informeer je de klant vanzelfsprekend wanneer het product (wel) uitgeleverd gaat worden. Je bent een kei in het opvolgen/monitoren van lopende orders, beantwoord vragen van klanten omtrent levertijd, beschikbaarheid en ander levering gerelateerde vragen (telefonisch en/of per e-mail). We verwachten dat je voor het eind van de werkdag alle e-mails hebt beantwoord/in behandeling hebt genomen en dat je op klachten omtrent sales orders binnen 24 uur reageert. Ook het informeren van de klanten omtrent orderwijzigingen behoort tot jouw taken. Overleg met de afdeling inkoop en verkoop is daarom van groot belang.


Gezien het klantencontact is het van belang dat je communicatief sterk bent in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (in woord en geschrift / harde eis).
Je kunt goed in teamverband werken en ook het bijhouden van due-date management is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je de juiste inzet: kwaliteitsgericht, flexibel, nauwkeurig, stressbestendig, coöperatief, beschik je over improvisatie vaardigheden en denk je in mogelijkheden en niet in problemen.


Opleiding, ervaring en voorwaarden:
• 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke rol
• mbo/hbo op relevante gebied
• ervaring met Sales module van SAP SD (harde eis)
• beheersing van Nederlands en Engels (in woord en geschrift / harde eis)
• HML certificaat (pré)
• affiniteit met computers (ervaring met MS office)


Wat Topcon jou te bieden heeft:
Topcon is een gezond bedrijf met een aangename en comfortabele werksfeer, waar collegialiteit van groot belang is. We hebben een werkweek van 37 uur, 25 vakantiedagen en kunnen een salaris bieden dat inherent aan jouw ervaring en opleiding is.


Als je jezelf in deze vacature herkent, nodigen wij je uit om te solliciteren, middels de “solliciteer” knop. We kijken uit naar jouw Engelstalige CV inclusief motivatie en referentie(s) voorzien van jouw salaris wens en mogelijke startdatum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden zelfstandig, flexibel, nauwkeurig, leergierig, probleemoplossend, coöperatief, initiatiefrijk, verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgericht, klantvriendelijk, stressbestendig, georganiseerd.

Contactgegevens

Contactpersoon Karin Kolodziej

Vestigingsplaats

Solliciteer